Lillan är här!

Ja, någon bloggtid har det inte direkt funnits sedan vår lilla flicka kom till världen den 20 maj.
Hon är nu 10 dagar gammal och helt underbar! Hon har fått namnet Lova.
 
Hon kom 4 dagar före beräknat förlossningsdatum, men det var bara skönt.
Det var inte helt fritt från dramatik på förlossningen..Det var helt klart väldigt jobbigt och tyvärr gick det inte framåt som det skulle för hon låg med ansiktet uppåt, så det blev tillslut ett akut kejsarsnitt. 
Vid snittet fick hon fostervatten i lungorna och fick ligga med syrgas första dygnet, men hon repade sig väldigt fort och vi kunde åka hem några dagar senare.
 
Nu är vi hemma och njuter och försöker hitta lite rutiner i det nya livet. Men än så länge så är det en väldigt snäll tjej vi fått som sover på nätterna :D
 
Pga snittet så har jag haft lite svårt att gå pga smärtorna så Mia har haft hundarna fram till igår. Igår kände jag mig tillräckligt stark för att ta hem dem och saknaden efter dem var enorm!
 
Hundarna tog det hela med ro. De har luktat och pussat lite på Lova, men i övrigt är de helt som vanligt. 
 
Jag har nu gått mina första hundrundor igen och det var fantastiskt skönt att bara få komma ut lite tillsammans med dem igen. 
 
 

Penny 6 veckor

Nu har vår lilla Penny blivit 6 veckor och vi har fått fina bilder på henne!
 
 
Allt går bra och hon utvecklas som hon ska :)
 
Nu har kvalperioden för rallylydnads SM gått ut och vi hamnade precis utanför på delad 54:e plats av nästan 800 ekipage. Vi fick ihop 490 poäng av 500. De 50 bästa får starta på SM. Vi var endast 1 poäng ifrån!
Tyvärr kunde jag inte påverka våra resultat mer eftersom vi inte kunnat tävla sedan i mars. 
Vi gjorde vårt bästa, men det räckte inte riktigt denna gång.
Vi kan fortfarande komma med som reserv, men det får vi se hur det blir med det.
Om det är någon gång som det kanske inte passar så bra att deltaga på ett SM så är det nog detta året eftersom jag förmodligen kommer ha fullt upp med bebis och varken jag eller Dixie kommer vara i någon SM-form.
Fast och andra sidan så gick det uruselt på förra årets SM fast vi hade tränat som bara den ;)
Vi önskar alla ekipagen som har kvalat in stort Lycka till och självklart håller vi tummarna extra hårt för våra fina vänner Emelie och Vincent som lyckats kvala in för 5:e gången!
 
Lite kan jag reta mig när jag tänker på de tävlingar vi varit på och där vi fått höga poäng, men där vi fått avdrag för Dixies ljudande. Hade hon bara varit tyst så hade vi haft vår plats klar.. Men nu kan min kära lilla hund inte hålla sig från att "snacka" på banan och då får vi nu bita i det sura äpplet ;)
 
Annars händer här inte mycket. Om en vecka beräknas bebis att födas så det är det vi går och väntar på. Det är riktigt segt nu och det tycker både jag och hundarna. Mia är snäll och tar hand om dem varje helg så de får lite roligt i alla fall. Men i veckorna får de vara hemma och mysa med sin tråkiga slöa matte och gå promenader i långsamt tempo :P
 
God kväll på er!
 
 
 

Penny

Nu är det bestämt att det blir den här söta donnan som kommer bli vårt nya tillskott i kenneln.
Hon kommer heta Penny och det passar ju bra för hon kommer ju från Pennsylvania i USA. Det ska bli så roligt att få hem henne till Sverige. Men ännu är det lång väntan kvar. Den 12 juli kommer hon!
 
Uppfödaren har verkligen varit noggrann och jag tror och hoppas verkligen att denna lilla tjej kommer motsvara våra förväntningar! :)
Jag hoppas hon kommer få vara sund och frisk och på lång sikt kunna bidra med lite nytt blod i den svenska barbetaveln. 
 
Penny 5 veckor
 
 
 
 
 
 
Penny 4 veckor.. Sockersöt <3
 

RSS 2.0