Penny 6 veckor

Nu har vår lilla Penny blivit 6 veckor och vi har fått fina bilder på henne!
 
 
Allt går bra och hon utvecklas som hon ska :)
 
Nu har kvalperioden för rallylydnads SM gått ut och vi hamnade precis utanför på delad 54:e plats av nästan 800 ekipage. Vi fick ihop 490 poäng av 500. De 50 bästa får starta på SM. Vi var endast 1 poäng ifrån!
Tyvärr kunde jag inte påverka våra resultat mer eftersom vi inte kunnat tävla sedan i mars. 
Vi gjorde vårt bästa, men det räckte inte riktigt denna gång.
Vi kan fortfarande komma med som reserv, men det får vi se hur det blir med det.
Om det är någon gång som det kanske inte passar så bra att deltaga på ett SM så är det nog detta året eftersom jag förmodligen kommer ha fullt upp med bebis och varken jag eller Dixie kommer vara i någon SM-form.
Fast och andra sidan så gick det uruselt på förra årets SM fast vi hade tränat som bara den ;)
Vi önskar alla ekipagen som har kvalat in stort Lycka till och självklart håller vi tummarna extra hårt för våra fina vänner Emelie och Vincent som lyckats kvala in för 5:e gången!
 
Lite kan jag reta mig när jag tänker på de tävlingar vi varit på och där vi fått höga poäng, men där vi fått avdrag för Dixies ljudande. Hade hon bara varit tyst så hade vi haft vår plats klar.. Men nu kan min kära lilla hund inte hålla sig från att "snacka" på banan och då får vi nu bita i det sura äpplet ;)
 
Annars händer här inte mycket. Om en vecka beräknas bebis att födas så det är det vi går och väntar på. Det är riktigt segt nu och det tycker både jag och hundarna. Mia är snäll och tar hand om dem varje helg så de får lite roligt i alla fall. Men i veckorna får de vara hemma och mysa med sin tråkiga slöa matte och gå promenader i långsamt tempo :P
 
God kväll på er!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Du får skylla på bäbis att ni inte kom till SM detta år, å förresten så hade du inte haft tid med ett SM i år, bäbis tar för mycket tid. Men jag tror att både Dixie och Lusen får att göra tillräckligt med att passa bäbis så dom är nog nöjda ändå. Jisses vad vi väntar på denna bäbis.
Kramiz Marie

2016-05-17 @ 21:42:00
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0