Fimpen

Det är fortfarande kallt och snön ligger kvar.
Min spolarvätska i bilen har frysit till is, vilket är ett stort problem. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt det eftersom det är fruset i hela slangen. Jag trodde inte spolarvätska kunde frysa och speciellt inte när man tankat den på Statoil. Men vi ska försöka hitta någon värmefläkt som kan tina upp det lite. För man måste kunna spola rutan, det räcker med 1 minut så är rutan grå.

Igår körde jag mycket sakta och säkert på isgator till Ekeby för att hälsa på min vän Sandra och hennes nya valp av rasen mops.
Dixie var såklart med för att socialträna med mopsen. Andra raser kan har lite svårt för mopsar eftersom de andas konstigt, är skrynkliga, saknar nos och har ögon som tittar åt varsitt håll =)
Vi började att gå en runda. Dixie lådsades inte om lille Fimpen som han heter. Hon tyckte han var lite skum.

När vi kom hem och skulle gå in så ville Fimpen leka med Dixie och han var väldigt intensiv, men Dixie ville inte alls leka. Hon gjorde allt för att han skulle låta henne vara. Fräste åt honom på skarpen, men lilla Fimpen tyckte det bara var roligt. Dixie hoppade på mig och ville att jag skulle ta henne därifrån. Haha, men det fick hon klara själv. Hon behöver vänja sig vid valp nu.
Efter en stund blev det lungt och de båda somnade.

Idag har det mest varit julstädning och promenader i snön.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0