Vinterkyla

Imorse begav vi oss ut med spårgruppen för att lägga helgspåret med hundarna. Det var väldigt kallt, men soligt väder.
Dixie är väldigt morgontrött och var inte så sugen på att gå upp. Även när hon väl hade fått på kopplet så gick hon tillbaka in till sin liggplats och jag fick dra med henne ut. Men när hon väl kommit ut är hon med på noterna.

Jag la ut ett viltspår till henne som fick ligga ungefär en timme. Hon var väldigt taggad på nosaktivitet som hon alltid är, men hon var bara sådär i spåret idag. Hon spårade hela tiden, men snurrade bort sig några gånger och det var inte samma tempo och självsäkerhet som hon haft de senaste gångerna. Men det viktigaste är ju inte alltid att det går bra, utan att det blir aktivering. För trött, nöjd och stolt var hon efter morgonspåret och hon sträcker verkligen på sig när hon får bära hem sin klöv.

Nu har vi åkt hem till mamma och pappa och ätit mioddag och nu bakar vi lussekatter. Det är det ända bra med lucia =)

Och snart ska jag bada Selma, så hon blir ren och fin till jul. Dixie får vänta med sitt bad i alla fall en vecka.

Det har varit en kille hos mamma och pappa idag som försökte sälja ett larm till huset. Men mina föräldrar är verkligen anti-larm så det var förvånadsvärt att de lät killen stanna en halvtimme innan han fick gå utan att ha lyckats sälja något.
Pappas argument: "Selma hör precis vilken bil som kör in på uppfarten och vilka personer som hör hemma här, det kan aldrig era larm göra"
Nä, vad ska man med larm till när man har Selma som har fullständig koll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0