Alla hjärtans dag

Vilken helg det har varit.
Mycket social får jag säga. I fredags så hade jag kompisar hos mig på kvällen, mycket trevligt som vanligt. Vi såg let's dance och spelade Buzz =)
Lördagen började med att jag blev väckt och skulle sätta upp lillasysters hår till hennes konståkningstävling. På eftermiddagen var vi hos en släkting som fyllde år och senare så gick vi och skulle kolla "Love and light" men det var ju verkligen inget att se. Vi stötte ihop med några vänner och sedan gick vi alla hem till oss och kollade på melodifestivalen. Daniel lagade en underbar middag. Hjortstek, rotfrukter i ugn och en rödvinsbaserad-självplockade-kantarellsås.
Bra alla hjärtans dag mat!
Idag har vi jobbat hela dagen med städning på kontoret. Jag har även tvättat och dammsugat min bil så den är fin.

Hundarna har fått en rejäl vårpromenad i det vackra vädret. Ingen träning har det blivit för någon av dem, men de verkar inte särskilt ledsna. De är nöjda bara de får vara med överallt.

Men imorgon är det ny vecka och då är det nya tag som alla andra veckor.
Dixie ska tränas i hoppet och inkallning och fotgående + freestyle. Det är snart ny tävling och då vill jag att vi ska ha utvecklats i alla fall ett moment och jag satsar på hoppet för det känns inte som om det behövs särskilt mycket träning för att lyckas med det.

Jag längtar tills nästa helg så att vi kan få vara med i skogen och söka. Det var så längesen nu som vi gjorde det.

imorgon är det lösträningskurs och vi har haft läxa med ny inkallningsträning. Jag tror absolut på det nya inkallningssättet. Kanonbra, får se om det fungerar imorgon i störningsmiljön.


Ikväll ska vi ta det lugnt och titta på beckfilmen på tv4. Jag älskar ju beckfilmer =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0