Lite av varje

Igår var det dubbla freestylekurser. Det gick jätte bra, de är så duktiga. Och det verkar kanske som vi får iväg några på tävling till våren. Mycket roligt. Tänk om man själv kunde vara där. =)

Jag har tänkt ut ett nytt sätt att träna in freestylerörelsen vänd som jag testade igår och jag ska testa mer idag. Jag tror på mitt nya sätt med en stående target. För jag har stora problem med att Dixie ska utföra den utan min targethand. Så nu tänker vi om.

I natt vid 4-tiden utbröt ett enormt fyrverkeri. Hur länge som helst. Daniel trodde först att vi blev bombade. =)
Gud vad det smällde. Dixie boffade ett skall typ "sluta upp med det där" sedan somnade hon igen. Tur att man inte har en skotträdd hund.

Till våren ska vi börja träna passivitet utomhus. För just nu fryser jag fötterna av mig om vi står still för länge. Jag tror det behövs tas upp igen.

Ikväll är det först valpkurs, sedan lydnadskurs för mig och Dixie. Jag hoppas få träna en sista gång på hoppet innan tävlingen på lördag.
Idag ska vi träna sitt kvar på längre avstånd, platsliggning och inkallning.

Jag vill bara att det ska bli vår nu direkt. Jag är så trött på alla tjocka kläder och blöta leriga gräsmattor som hindrar min träning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0