Ny uppladdning

Nu har vi hunnit pusta ut lite efter helgen. Igår var jag inte riktigt närvarande på hela dagen/kvällen.
Men kurs höll jag ändå =)

Det var barbetkursen. Jag hade tänkt att de skulle göra lite annat, men de ville bara träna agility så det fick de göra. Vilka agilityhundar de är! Snabba och lättlärda och flyger över hindren och vill inte sluta. Det var bara glädje hos hundar och deras stolta förare!

Jag känner mig redan uppladdad för ny träning. Jag känner av att det har börjat bli ljusare ute och då får man extra energi som jag vill lägga på min hundträning. Jag hade tänkt göra en satsning i lydnaden med apporten och hopphindret.
Till nästa tävling vill jag gärna att det ska bli mer resultat på de momenten.

Hopphindret ska matas in och apporten får jag träna på i korta pass lite varje dag.

Sedan har jag verkligen tänkt att får ordning på min freestyle. Jag har gjort ett nytt system så att jag inte ska glömma träna det vi kan sämst (som man annars lätt gör)
Jag hoppas det kan fungera.

Jag är så fruktansvärt nervös inför fredag. Fredag den 13:e. Hur kunde jag välja en sådan dag att röntga på?
Det är avgörande för framtiden hur mycket jag kan anstränga henne. Hon verkar inte ha några problem i alla fall.
Jag känner på mig att det närmar sig löp. De säger att man inte ska röntga i samband med det, men det finns också de som säger att det inte spelar roll. Det borde inte spela roll om de har tillräckligt skicklig utrustning.

Idag har vi en ledig dag. Och det är så svårt för mig att låta bli att träna, men jag ska hålla mig. Istället ska jag ta och träna med den lille tjockisen Selma. Det ska jag göra nu direkt innan jag kryper ur skinnet.


hejsvej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0