Jaha

....Ännu en måndag har passerat. Har jobbat nästa hela dagen med städning på kontoret. Så tråkigt.
Har lämnat in bilen också och det kostar många tusen lappar för att fixa fläkten... Jaja, det finns inget alternativ. Betala och se glad ut. Han är fantastisk den bilmekanikern! Så duktig och trevlig och verkligen hjälpsam när det behövs. Han känner min bil vid det här laget.

Dixie har haft en tråkig dag. Bara varit på jobbet och ingen träning och ingen långpromenad har det blivit. Men det finns sånna dagar också.

Selma fick någon allergisk chock för några dagar sedan. Hon blev illröd på hela kroppen och kliade sig i panik. Blev blodiga sår på ryggen. Jag satte på bedövningsmedel och då blev hon lugn resten av kvällen och på morgonen var det borta.
Vi undrar vad det kan ha varit? Kanske en humla? Kanske fått i sig något olämpligt? Ingen vet som vanligt vad denna lilla dam råkar ut för. Men nu är det bra igen.

Håller på att läsa en bok som är det hemskaste jag någonsin läst. En självbiograf som heter "Skärseld" som är en fruktansvärd historia. Nu vill jag bara läsa klart den och hoppas att den har ett lyckligt slut.
Jag ska nog hålla mig till sommardeckare under semestern...

Nu ska det kissas hundar....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0