Lydnaden igår

Gick sådär bra igår. Hoppet som vi inte hade gjort på länge, fungerade förrutom att hon har fått in ett skall precis när hon hoppar. Såklart taget från agilityn där hon iverskäller .
Det var jobbigt. Men vi ska prova träna det när hon är trött. Jag får också tänka på att ge kommandot "hopp" så tyst jag kan, för att inte väcka mer iver.

Apporten gick helt ok och fotgåendet går bra när vi tränar det själv.
Men sen när det ska kommenderas så går ingenting. Jag kommer aldrig kunna hålla reda på mig själv och hur jag ska göra och sen att Dixie gör rätt.
Och så blir jag arg på mig för att jag inte klarar det. Dixie gör ju inget fel. För när jag gör rätt så gör hon rätt.

Inkallningen fungerade faktiskt himla bra. Men linförigheten var inte bra, men den fungerar ju iof inte när vi är själva heller. Det håller på att tränas. och det funkar bättre och bättre, utom i högersvängar. Måste träna på det mer.
Läggandet gick inte heller bara för jag gjorde fel och gick konstigt. När jag sedan tog ett djupt andetag och koncentrerade mig så gick det. Blir arg på mig igen.

Nu är jag super peppad att träna mer för att se resultat.
Men igår kom ju Daniel hem och han skulle nog tycka det var roligt om vi umgicks lite efter att ha varit ifrån varandra i 8 veckor.
(Men jag skulle gärna smita ut och träna lite nu egentligen)

Men jag ska ge Daniel ett sommarprojekt att bygga lite saker till mig när vi är i sommarstugan. Han ska få bygga ett lydnadshinder och ett slalom och gärna ett kontaktfält till agilityn.

Kommentarer
Postat av: Maja

så flitiga ni är som tränar så mycket!

Hoppas få se er på träningsplan snart :)

2009-07-24 @ 19:33:36
URL: http://coociidog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0