Underbara lilla hund

Min bästis Dixie är så underbart go.
Hon har tränat platsliggning och idag gick det så himla bra. Hon ligger utan koppel mitt i smeten och klarade idag att ligga med huvudet mellan frambenen medan jag gick 10 meter ifrån =)
Hon var inte alls lika störd av omgivningens alla cyklister och hundar som hon annars är.

Sen har vi tränat lite freestyle. Men det blev inga direkta framsteg. Tränade ducka som hon börjar fuska med, tass och andra är bra, zack var bra, vänd var hyfsad.
Vi tränade lite backa fot och hon klarade att backa med mig tre meter och sedan vända och backa tillbaka, det var framsteg!
Apporten gick också bra, hon höll ganska stilla. Just nu kom Dixie springandes till mig med apporten i munnen. Den hade hon visst hoppat upp och tagit från bordet =)

Jag ska få ihop lite rörelser till nästa vecka hade jag tänkt. Sen vad hon är på för humör vet man aldrig. Hon kan gå in och bjuda på sig och så kan hon gå in och tramsa. Men det märker jag på plats vilket humör som gäller.
En plan ska jag ha ifall det fungerar.

Jag bara väntar på det där löpet. Jag tror det är nära nu. Det borde vara dags i alla fall. Jag vill de båda ska börja så vi får det överstökat någon gång.

ikväll är det lydnad! Hoppas det går bra!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej vännen! Hoppas att allt e bra med er. Ser att ni e lika busy som vanligt. Här står mycket stilla... Jag väntar väl på nåt tecken... som inte kommer att komma... Jaja, Hoppas att vi kan ses snart. Kramz!

2009-03-26 @ 20:23:05
Postat av: Alexandra

Ojsan! Mitt namn kom inte med visst i förra!

2009-03-26 @ 20:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0