???

Igår var vi iväg nästan hela dagen i Hovs hallar som är mitt favoritställe på Bjärehalvön. Brukar mest vara där på sommaren, men igår var det helt magiskt där. Alldeles stilla och tyst och en underbar solig dag. Det brukar alltid blåsa och slå höga vågor annars.
Dixie och Blanca fick verkligen nyttja sina små muskler och lära sig lite kroppskontroll, för vi klättrade upp och ner för stup och det finns inga raka sträckor utan det gäller att kunna balansera på stenar och stockar.
Dixie fick faktiskt inte bada igår pga att jag inte hade någon tid att få rätt på pälsen.
Stackars lilla Blanca blir så fruktansvärt åksjuk i bilen. Hon kräktes MYCKET så det hela utflykten fick avslutas med en liten sanering av min bil.
Vi åkte även genom Båstad och tog en fika på mitt gamla jobb Coffee and the bakery. Alltid lika gott =)
Sen var vi möra allihopa och det blev en lugn kväll framför Idol och sedan lite playstation Buzz som är ett mycket trevligt frågesportsspel.

Idag har allt bara handlat om pälsvård. Jag har borstat och badat och fönat Dixie och blev inte särskilt nöjd.
Hon ser ut som en burrig buske. Vet inte vad jag ska ta mig till för hon ser hemskt ovårdad ut.
Jag har aldrig fönat henne innan utan alltid badat i god tid och sedan låtit henne torka själv. Men har inte hunnit med det i veckan och idag ville jag hinna få henne torr, vilket jag ångrar nu.
Egentligen vill jag bara klippa ner all päls på en gång men det går ju inte nu dagen innan utställningen. Vi får se hur det blir. Jag ska suga på karamellen lite.
Hon blev i alla fall svart igen. Precis innan badet så upptäcker jag att Dixie har trampat i illgrön färg som hon har inkletat mellan trampdynorna. Det var rent ut sagt ett helvete att få bort.


Bilder från igår:

Dixie och Daniel är redan nere, medan jag själv tar det luuuungt ner för branten


Blanca försöker hänga med Dixie, men det är inte lätt när man har så korta ben =)


Jag och hundarna


Här är alla tre, Dixie, Blanca och Dolly

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0