Fredag

Mysigt med fredagar. Det är oftast min enda helt lediga dag. Och med lediga dag så menar jag inte att jag är ledig, för jag jobbar fortfarande, men det är min enda dag som jag är hemma utan att åka iväg någonstans.
På fredagar tar jag tag i saker som jag inte hunnit med under veckan. Idag har jag tvättat och städat i ordning och kommer senare att laga god middag och självklart ska jag se idol ikväll och bara mysa i soffan.

I helgen är det som vanligt mycket aktiviteter. Imorgon ska jag på farmor och farfars diamantbröllop och fira att de varit gifta i 60 år.
Sen behöver vi köpa ett nytt skåp till alla Dixies saker.
På söndag är det barbetträff hos Karin och Aramis i Skummeslöv. Hoppas det blir hyfsat väder och några grader varmare.

Igår på lydnaden gick det bra. Det är små detaljer kvar på momenten och det kommer vi nog inte hinna fixa tills nästa helg, men hon gör verkligen sitt bästa på torsdagsträningarna nuförtiden. Full fokus och mycket bra attityd till träningen. Det är tyvärr inte samma gnista om vi tränar på dagen. Ska försöka att inte träna så mycket i veckan.... Bara lite.
Ska göra lite sista minuten knep och hoppas på det bästa.

Här kommer fler bilder. Idag från Thailand:


Vackra Koh Lipe var min absoluta favorit. En ö som ligger 5 timmars båtresa från fastlandet. Hade inte haft något emot om någon ringde idag och erbjöd mig en resa dit nu genast =)


Daniel ska bada..


Nybyggt hotel i Khao Lak ett år efter vågen slog till.


Här bodde vi i hydda på stranden på ön Koh Mook. Väldigt lungt och fridfullt och min favorit nr 2.


Såhär fina sjöstjärnor kan man hitta på botten


Snorkling med våra vänner Patric och Marie som vi lärde känna där. Själv satt jag i båten. Det var lite mycket vågor för min del för det värsta jag vet är att få vatten i öronen.


Här befinner vi oss inuti en bergvägg och här inne finns en strand och ända vägen att komma in här var att simma genom en kolsvart lång grotta. Rädd var jag, men glad att jag gjorde det!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Härliga bilder idag med!

Hälsa Karin jättemycket ifrån mig och säg till henne att jag saknar dom!

Trevlig helg!

2009-10-16 @ 20:04:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0