Hinner inte med

Det känns som om jag har för mycket i huvudet just nu så jag inte hinner med.
Igår var en väldigt vimsig dag och jag glömde bort ett möte jag skulle ha på kvällen där jag blev sen. Det löste sig ändå, men lydnadsträningen efteråt kändes inget vidare pga mig. Jag var ofokuserad och stressad och det påverkade ju Dixie också. Det gick inte dåligt, utan jag tyckte hon klarade sin platsliggning och inkallning med störning bra, tog sin apport, hoppade sitt hopp och la sig på sitt ligg, men det var själva helheten som var stressig och oplanerad eftersom jag inte hann tänka ut någon bra träningsplan. Men sådana dagar finns ju också. Så det blev lite dumt och jag vågade inte lita på henne, utan föll tillbaka lite på det som varit innan.
Men det ska bli planerad träning hela nästa vecka. Hinner inte mer med lydnaden innan söndag. Måste ju hinna ringträna en gång också..... och när ska jag hinna det? =)

Och nu känner jag mig stressad för jag inte hunnit med att bada Dixie inför söndag. Men det måste göras idag. Men idag ska vi åka på utflykt. Och innan hon badar måste jag hinna reda ut några tovor.
Ja, det är synd att dygnet bara har 24 timmar.

Så jag har ju absolut inte tid att sitta här....... oops


Kommentarer
Postat av: Maja

Ska ni till växjö och ställa ut? Så skoj, planerna var på att åka dit men känns lite långt för att ta tåg och bara åka och kolla :)

2009-10-30 @ 11:43:04
URL: http://coociidog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0