Min plan denna helg.....

..... är att göra ingenting. Jag tänkte satsa på att bli ytterligare lite friskare.
Det är inte roligt att vakna varje morgon med hel täppt näsa, ögon som rinner, huvudvärk och yrsel. Men nu har jag valt att inte planera något, utan bara vila och ta det lugnt.

Fint väder idag. Jag vill så gärna ut och träna, men tänkte hålla mig från det idag. För att lyckas behövs det pauser.
Men det blir nog något träningspass i helgen. Hade tänkt peta på detaljerna i platsliggningen. Träna ännu längre inkallningar och lite linförighet.

Jag höll på att glömma bort Dixies vaccinering mot kennelhosta. Tur hade jag och fick en tid på tisdag. Hade jag inte kommit på det hade det inte blivit någon utställning i Växjö.
Den första november är det sju barbeter anmälda till utställningen. Jätte roligt tycker jag. Men det blir hård kamp. Det är 4 hundar som har chans till championat nu när alla blivit över två år. Och alla är fina. De andra tre barbeterna går redan i championklass.
Men egentligen spelar det ingen roll för jag vet att alla vi fyra kommer få sitt championat någon gång. Blir det inte här så blir det på nästa.
Men det ska bli roligt att se alla barbetvänner! Och jag tror det kommer bli lite aktivitet efteråt, med lite klickerträning som jag ska hålla i.

Nu ska jag gå ut och äta lunch med Daniel. Vi har ett favoritställe som vi gärna går till. Vi har redan varit där en gång denna vecka =) Trevligt med lite vardagslyx ibland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0