Övermorgon

Igår körde vi sista träningspasset och det gick ganska bra.Det vi tränade var linförighet, inkallning, hopp, apport och tandvisning som gick bra. Men som sagt hon går ju som bäst på torsdagsträningarna, så detta är inget man kan vänta sig en söndagmorgon =)
Platsliggningen var jag tyvärr inte nöjd med. Hon låg kvar, men hon låg inte med huvudet nere hela tiden och hon snusade i marken. Så typiskt! Hon har ju varit kanon på platsliggning fram tills igår. Hm.... Och det är ett viktigt moment med mycket poäng....... Ja, jag får nog ta fram klickern igen på detta momentet och friska upp minnet.
För jag kan bara inte avsluta med ett dåligt träningspass för då är det så jag tror det kommer gå på söndag och jag vill inte ha negativa förväntningar.

Förutom lite klickande i platsliggningen så ska det inte tränas mer lydnad nu. Imorgon ska hon få ett lagom långt viltspår och någon spring runda så hon får de behoven tillfredsställda.

Jag ångrar nu att jag nämt tävlingen överhuvudtaget. Nu har alla så stora förväntningar på att vi ska klara det och alla kommer bli besvikna om vi inte klarar det och jag gillar inte göra folk besvikna.
Om jag aldrig hade nämt det så hade det bara funnits en som blivit besviken om det gått dåligt och det hade varit jag. Och chansen att klara ett första pris på sin första tävling med ett nervvrak till matte är ju inte särskilt stor. Men man kan ju bara göra sitt bästa och vi ger inte upp om det går dåligt. Vi kommer ta det där första priset förr eller senare!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Skit i alla andras förväntningar..du gör det här för din skull och Dixies!

Att förväntningarna är höga är för att ni är så mycket duktigare än vad du tror! Vi skulle filmat dig lite så hade du sett det med egna ögon :-)

Men jag förstår precis hur du känner dig.. ;-)

2009-10-23 @ 18:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0