Resumé av kvällen

Agilityn idag gick väldigt bra. Trots att jag var hes, förkyld och inte orkade springa. Kanske var det därför det gick bra?
Jag var jätte stolt över Dixie, inget trams bara glädje. Och jag tyckte hon var jätte duktig. Snart så kommer vi och när vi får alla bitar på rätt plats så blir hon farlig =) hehehehe

Därefter hade jag privat lektion med Birgitta och lilla Lovis som fyllde 6 månader idag.

Och sedan var det direkt att gå in i rollen som tävlingsledare. Det är svårare än man tror och jag är ju inte helt bekväm med rollen, men man gör sitt bästa.
Det tycker det är kul att se alla ekipage. Man lär sig även av det.
Vann lydnadsklass 1 idag gjorde Birgitta och Tilde! Grattis till er.

Väl hemma nu så känner jag av ansträngningen. Ont i huvudet och halsen är kass. Men jag kan hoppas på lite mirakel under natten.

Imorgon ska jag vara hunvakt åt grannens hund. En blandning mellan cavalier/softis/glen of imal terrier som heter Dolly. Jätte söt och världens enklaste hund att ha och göra med. Dixie tycker mycket om Dolly, men det ska bli spännande och se hur det blir när Dolly kommer in här. (Självklart ska de träffas på neutral mark innan)
När Selma kommer hit så märker jag på Dixe att hon på något sätt "talar om" för Selma vilken som är hennes bästa liggplats och att det är hennes grejer. Så det kan bli intressant!

Nu blir det soffan ett tag innan läggdags!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0