Ännu mera suckar

Vi har ett svart moln över oss i träningen, jag och Dixie. Avslutning på lydnaden med tävling stod på kvällens schema. Missade platsjäveln som vanligt. I stundens hetta vill jag bara skita i allt som har med tävlingslydnad att göra. Men efter ett tag så smids det nya planer. Någon av alla 100 planer måste ju fungera. Och det har det gjort, men vi har inte tränat på de rätta avstånden och då fixar hon det inte. Nu jäklar ska det tränas avstånd. Vi fick en extra tävlingschans till nästa torsdag och det kan ju knappast gå sämre för vår del.

Blev ytterligare två 0:or då hon fick flipp och poängmässigt blev det ett uselt 3:e pris. Hon kan bättre än så, men det visade hon inte idag. Så kan det vara.

Det kommer grubblas mycket i natt över mycket. Och jag brukar ofta ha nya lösningar på morgonen som jag tror ska funka tills det visar sig att det inte var bra nog.

Tränade med Lucy istället när jag kom hem. Då blir man alltid på glatt humör =D
Hon är så duktig på sina valpövningar

Godnatt


Kommentarer
Postat av: Marie Lidblad

Stackars dej Maja men vilken tur att Lucy sköter sig. Här är det tvärt om:-) Funka är som en tornado i huset, speciellt på morgonen. Då är mina vuxna hundar sega och trötta så de är inte speciellt roade vid denna tidpunkt på dagen.

Såg att Lucy fått sitt reg.nummer i SKK. Har fört in det i listan.

Marie

2010-04-09 @ 10:57:18
URL: http://www.batterikullens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0