Igår var en lusdag

Förutom att jobba igår så ägnades hela dagen igår åt Lucy på ett eller annan sätt.
Dixie fick inte göra många knop (förutom promenader)

Jag började med att borsta den bruna nallebjörnen och det var värst så mycket päls hon hade. Hon blev som en stor fluffig boll. Sedan blev det bad. Hon var mycket snäll denna gång och försökte inte smita som hon gjorde första gången.
När hon hade torkat helt några timmar senare såg hon inte klok ut. Massa toffsar som stack ut överallt och i helhet såg hon ut som en riktig byracka =)
Så det fick bli lite putsning med saxen också.
Efter all denna skösel så var hon helt slut. Fick vila en stund, men sen var det dags att gå på kurs.

Hon var mycket duktig på kursen. Inkallning med störning gick bra, lösträning gick bra och så började vi lära in stanna.
Mitt under kursen kommer det en tjej på häst förbi ridandes på vägen nedanför. En perfekt störning tänkte vi. De började galopera och plötsligt trillar tjejen av i full galopp, då visar det sig att ena stigbygeln har gått av. Tjejen vekade inte skadad, men säkert chockad. Sara och Roger fick hjälpa henne att komma upp igen.

Lucy tittade med stora ögon på hela händelsen och det gjorde vi nog allihop. 

Det trillar tänder ur munnen på henne varje dag. Hon har fått alla framtänder och även några kindtänder. Igår tappade hon två hörntänder på ena sidan så nu väntar vi bara på att de andra ska ramla ut. 

Ikväll blir det rallylydnad med Dixie. Hon kan alla skyltar, det enda jag är orolig för är att det ska komma frustrationsskall som det kan göra ibland när hon är för ivrig, men jag har en plan även för det. 

Nu sover hundarna och då måste man passa på att få lite jobb gjort! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0