Sommarstugan

Igår eftermiddag åkte jag, Daniel, Tilda och hennes kompis upp till sommarstugan. Det är alltid lika härligt att komma till landet. Jag älskar att vara där, det är så lugnt och skönt utan någon stress.
Dixie har nog någon svacka, för hon var helt omöjlig igår med allt trots att det inte var träning utan bara vanliga vardagssituationer. Skulle bara göra som hon själv ville. Hon brukar alltid vara mycket lyhörd och ivrig att behaga, men igår gav hon mig fula fingret typ och sket i mig totalt. Så jag körde samma mynt mot henne och sket i henne totalt.
Kanske hade det någon verkan för imorse var hon som klistrad vid mig. Skulle kela och gosa hela tiden och jag fick inte sluta klappa henne och hon började lyssna igen. Ja, denna hund kan ge mig gråa hår ibland, men oftast är hon ju helt underbar =)

Det var första gången som Lucy var med på landet och hon älskade det. Många spännande dofter och många konstiga djur. Vi tog med henne till en gård som ligger 100 meter från huset och där fanns både får, lamm, getter och ett 30-tal tjurar som hon fick titta på. Hon är lite skeptisk först (man vet ju inte om det är något farligt) men sen gör hon lekinviter och far glatt åt alla håll =)

Imorgon är det spårdags igen. Får se om Lucy förstår något denna gång eller om hon behöver mer tid.

Bjuder på dagsfärska bilder:


Här kommer Lucy i full fart med ett korvpaket i munnen som Dixie snodde från matkassen igår


Här har hon tagit Dixies ben


Dixie undrar var husse skulle


De har lekt otroligt mycket


Rundorna brukar sluta med att de tuggar på något tillsammans. Bilden är lite missvisande. Lucy
ser större ut än Dixie, men hon har ännu en bit kvar =)


Lusen


Här hörde dem grannhunden skälla. Vi gick förbi grannhuset på en av våra promenader och där stod schäfern som verkar vara på hugget även denna sommaren. (Det var den som nästan bet ihjäl Selma) Staketet ser inte särskilt säkert ut heller för den delen.


Idag var hon den vanliga trogna hund som hon brukar vara

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Fina bilder! Ser underbart ut!

Kanske ni får snacka lite med grannen om ett nytt staket eller förbättringar av det!

Lycka till imorgon! Tror nog vi ses nästa gång.. imorgon hoppar jag över!

2010-04-10 @ 20:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0