Träningssuckar

Passade på att träna hund innan det var dags för kursavslutning för allmänlydnadsgänget.
Började med Dixie.
Vi tränade först agility. Mycket slalom. Hon är ganska duktig när man bara fokuserar på det hindret och hon kan behålla sin koncentration. Blev lite startträning och kontaktfält också. Starten är hon urdålig på. Hon kan inte hålla sig från tjuvstart och när jag ska visa tillbaka henne blir hon sur som ettika och vägrar att komma.
Sen blev det lite lydnad också. Och den stora sucken kom på den j---vla platsliggningen. Bakslag- hon reste sig och sprang som en dåre. Möjligtvis gjorde jag det lite för avancerat, men det tycker jag hon borde ha klarat. Resten gick bra, men nu stör det mig i mitt huvud. Grrrrrrr.
Nu vill jag genast ha ett lyckande som är perfekt. Tur att det är träning imorgon. Måste lägga upp en ordentlig långsiktig plan på hur ofta jag ska träna platsliggning, det får inte blir för ofta och inte för sällan. Det finns en deadline....................

Mina stämband är dåliga igen. Känns mycket svullet och tjockt i halsen. Det blir dåligt så fort jag går utan halsduk, eller som ikväll- att prata i vind. Måste gå och få det kollat, för det känns inget vidare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0