5 veckor

Idag har det gått 5 veckor av dräktigheten om vi räknar från parningsdagen.
Det betyder att det bara är 4 veckor kvar. Nu börjar jag kunna känna en aning rundare mage. Fast än så länge syns det inte och jag tror inte någon annan heller hade kunnat känna att magen blivit lite lite rund. Det är bara jag som känner min hund som kan känna det.
Spenarna är rejäla nu och Dixie som varit illamående ett tag har nu god aptit igen efter att jag hittat Hills burkmat för valpar och dräktiga tikar.
Hon har också börjat tigga något vansinnigt vid matbordet, något hon aldrig gör annars. Och här kommer vi igen till det här med min mamma som har väldigt svårt att låta bli att smussla undan rester till den utsvultna hunden.
Suck!
Dixie mår i alla fall väldigt bra!

Jag har några hektiska veckor framför mig. Det är väldigt mycket som händer i augusti och för att hinna få det lugnt de sista veckorna av dräktigheten så är det mycket som måste göras nu.
Igår var jag och pappa och köpte brädor som vi ska bygga valplåda av. Den kommer bli perfekt.

Igår kom även Blanca igen och ska bo hos oss till tisdag till Lucys stora förtjusning!
När Blanca kom tog Dixie henne direkt och stod över henne och med doft morr talade hon om för Blanca att hålla sig i skinnet om hon ska få vara här. Blanca slänger sig direkt på rygg och ålar och slickar mungior och sedan är allt lungt.
Lucy och Blanca leker och leker. Ibland blir det lite för vilt, men då springer Dixie fram och går i mellan och med ett skall talar hon om för småttingarna att lugna ner sig vilket dem gör omedelbart.
Hon är fantastisk med att veta när hon ska bryta dem, alltså när leken blir lite för vild. Jag håller fullständigt med henne och jag litar helt på hennes omdöme.

Det blir packning och jobb i helgen.


Lucy och Blanca tar en kort paus i allt bus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0