Onsdag

Börjar med att berätta om Lucys kurs igår.
Uppvisningen med baktassar på låda blev en flopp. Det blev för stort miljöombyte för den övningen och hon kände inte igen situationen. Men jag misstänkte att hon inte skulle göra det där, när hon aldrig har gjort det utomhus och dessutom inför publik =)
Men det är bara att backa bandet och träna vidare så klarar vi det nog till nästa gång.

För övrig så var hon super duktig. Berömmet bara svallar över oss från instruktör och övriga deltagare som tycker Lucy är en kanonhund... och det är hon! =)
Hon har många bra egenskaper som gör det lilla extra!

Det är en kanonkurs med ett kanongäng och det handlar verkligen mycket om de viktiga grunderna steg för steg. Än så länge ha vi inte börjat med några moment, utan alla träningsregler ska läras in först.
Otroligt givande och vår instruktör Camilla är toppen!

Idag har jag tränat morgonpass med båda tjejerna och det gick som en dans.
Lucy fick träna stagda i stanna kvar, ligg och fritt följ. Himla duktig är hon!

Dixie kändes också på topp, bra fotgående, perfekt läggande och även ställandet som har strulat på sistondet fick vi till riktigt bra idag. Körde omvänt lockande och efter 3 repetioner så stod hon som fastlimmad i marken =)
Mycket nöjd matte!


Sen har vi varit hos veterinären idag. Lucy fick vara med för träning utan att behöva göra nått.
Dixie vill egentligen sjunka genom golvet när vi kommer in i undersöksrummet, men är snäll som en ängel och står ut och när allt är klart är hon superglad för då får man ju godis =)

Lucy ville att alla petienter och personal skulle gulla med henne och hon blev frustrerad när alla bara höll på med Dixie. Hon försökte komma i mellan och sticka fram sin tass så de kunde sticka i den =)
Haha, vi kunde inte annat än skratta.

Om en timme ska Carin ringa och meddela provsvar. Jag väntar......

Kommentarer
Postat av: Marie Widblom

Väntar med spänning på provsvar.Vad duktig din lilla Lucy verkar vara.Agnes kan nästan ingenting.Vi har börjat valpkurs nu så jag måste ta mej i kragen och sätta igång.

Ha en bra dag Marie

2010-06-17 @ 06:44:46
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0