14 veckor och havspremiär

Idag blir Lucy 14 veckor. Tiden går så otroligt fort och hon växer så det knakar.
Jag har länge tänk att åka ner till stranden med hundarna, men det har inte riktigt passat förrän idag. Strålande sol och -2 grader fick duga som strandväder.
Dixie sprang direkt ner för ett dopp i havet som var stilla och kristallklart. Lucy började med att leka med tången och äta fågelskit =/

Men när hon ser Dixie stå ute i vattnet så kommer en av hennes planerade attacker. Och utan att riktigt förstå vad hon gör så kastar hon sig i vattnet och blir mycket paff över situationen. Vi fick oss ett gott skratt, för hon såg så häpen ut och visste inte hur hon skulle göra för att ta sig upp. Men det kom hon på efter ett tag. Sedan höll hon sig längs strandkanten en stund. Men ganska snabb kom hon på att det var ganska kul med vatten och hon gick i igen och igen och igen, men i ett lugnt tempo.

Sedan sprang hon sig torr på stranden och nu har jag två mycket trötta hundar här hemma.

Vi skulle egentligen få lite hjälp med montering av nya hyllan idag, men Daniel blev inkallad för jobb på IKEA så det blir inget denna helgen.

Igår hade jag först besök av min kusin Åsa som är höggravid och ska föda närsomhelst. I väntan på födelsen så kom hon hit med frukost för att fördriva tiden. Dixie började först med att skälla ut henne, men direkt när hon kommit in så började Dixie istället fjäska som aldrig förr. Så som hon betedde sig har hon aldrig gjort mot någon. Hon hoppade upp och skulle pussas och Åsa skulle klappa och klia henne hela tiden och när jag och Åsa försökte prata så pep Dixie hela tiden och ville att Åsa skulle vara med henne. Det måste ha med graviditeten att göra, men det var mycket lustigt. Dixie brukar annars vara neural när vi har besök.


Så här så hon ut när hon försökte ta sig upp efter hoppet =)


Äter skit


Dixie


Kommentarer
Postat av: Gunnel Svinhufvud

Hej! Mina pudlar bar sig också åt på samma vis när min svägerska skulle ha barn. De ställde sig runt henne som om de ville beskydda henne.

Hoppas att vi snart får se Lucy.

Kramar från oss i Lerberget

2010-03-06 @ 18:29:20
URL: http://www.kennelclayhill.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0