Godmorgon

En härlig morgon var det idag.
Ska gå ut med hundarna snart om dem vill vakna någon gång =)

Ikväll börjar jag och Lucy på allmänlydnadskurs. Känns som om vi måste gå på kurs för att få lite mer struktur på det hela. Jag har haft mycket dålig självdiciplin när det gäller hennes träning. Måste bli ändring på det nu.

Igår var det agilityträning igen och Dixie var duktig för andra gången i rad. Vad är detta?
Hon sprang som jag ville även igår. Hon började i för sig med ett race, men det var väl bara för att bli av med lite överskottsenergi, för sen gick det kanon. Hon är så lycklig när hon får springa en bana. Nu ska vi bara få till slalomen som hon har för brått för att ta i nu läget och att sitta kvar i starten utan att fuska, sen är vi ju verkligen på banan =)
Det är inga svåra grejer att lära in, men likt som allt annat så måste det tränas och det har vi inte gjort tillräckligt.

Men hon skulle haft en annan förare på agilityn, för jag är urdålig på allt detta på handling och alla byten hit och dit. Jag kommer aldrig lära mig det själv. Sen när man får reda på hur man skulle ha gjort istället så är det ju så självklart, men att komma på dem lösningarna själv kommer vara omöjligt. Det går inte att lära en gammal Maja att sitta =) haha

Grattis säger jag också till Marie och Batterikullens kennel som äntligen fått hem sin lilla franska barbettjej Funchal. Nu blev det ytterligare en barbet i Sverige. Superkul!


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ska bli spännande o läsa om denna kursen!

2010-03-30 @ 19:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0