Knutpunkten

Imorse började jag med att gå med Lucy för miljöträning på knutpunkten- Helsingborgs utgångspunkt för buss-tåg och färjor. Jag tog en Metro och satte mig på en bänk mitt i allt och Lucy fick sitta och titta på allt som hände runt omkring. Hon hade inte direkt några problem med att koppla av där. Hon la sig ner och vilade, sen började hon rulla runt på rygg och ville att jag skulle klia henne på magen.
När vi gick hemmåt igen blev hon dock rädd för en mycket stor isbjörn som stod i ett skyltfönster till en djuraffär =)

Nu har hundarna sovit några timmar och snart är det dags att gå ut igen. Det regnar idag, inte lika trevligt som igår.
Jag har skrivit en lång lista på saker som ska inhandlas på Malmö utställningen. Ny hundsax, dummies, leksaker, tuggben, kanske ny hundjacka och ny bur man kan ha med sig. Blir nog en hel del annat också som inte är planerat. Jag har några inteckningskort som jag hoppas jag kan använda där.

Har suttit och kollat efter några valputställningar också. Har hittat en del, men jag väntar på stamtavlan innan jag kan anmäla lilla Lusen.

Vi har också förbudstränat sladdar idag. För tillfället håller hon sig på behörigt avstånd från dem.

Jag tror det blir konster på schemat idag. Igår kväll så påbörjade jag inlärningen att Lucy lägga sig på sidan och spela död. Dixie iaktog henne och efter en stund kommer hon fram och gör precis samma sak. Hon lägger sig och spelar död och det har jag aldrig lärt henne. Men det är himla kul att de kan lära genom att titta på varandra.
Bästa Dixie! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0