Malmö INT

Igår var jag hela dagen på Malmö utställningen.
Det började med den vackraste rasen barbet, där Dixies bror Aramis, Axa och Ebba deltog.
Grattis Ebba som blev BIR-valp! För de andra gick det inte lika bra, vilket jag tyckte var konstigt så fina som de är. Fina kritiker fick de i alla fall. Det är bara på det igen, speciellt för Karin och Aramis som precis börjat sin utställningskarriär =)

Sedan var det dags för mig att bege mig till lydnadsringen där Zenita skulle debutera i lydnadsklass 1. Lydnad är ingen publiksport, men håller man på med det själv så ser man det på ett helt annat sätt, man vet hur mycket slit det är att få till alla detaljer. Zenita fick ett 3:e pris med sin rottweiler Zami och det ska de vara nöjda med på sin debut och det är ju inte i vilken miljö som helst.

Efter det begav jag mig till shappe-ringen för att se hur det gick för min kursdeltagare Lotta och hennes shappe Flisa. Det gick bra och blev 1:a i sin grupp med Ck. Grattis till det!

Och slutligen var det dags för mig att shoppa allt som stod på min lista. Och som vanligt när jag ska handla så drar jag en nit VARJE GÅNG! Jag handlade allt på samma ställe och när jag var färdig gick jag för att titta på nästa. Då hittar jag precis samma saker men till mycket billigare pris. Åhhh så arg jag blir då. Men det är bara att bita i det sura äpplet.
Jag handlade massvis med tuggben, en metallapport, en visselpipa, en dummy, leksaker, en ny sax, ett koppel och bajspåsar.

Sen begav jag mig hemmåt för dagen och hämtade upp mina hundar som haft passning under dagen.
Innan vi åkte gick jag en liten runda med var och en. Dixie fick träna platsliggning mitt vid ankdammen. Perfekt störning. Hon låg kvar fast det gick ankor runt henne överallt. Hon fick såklart massa beröm och lek efter det.

Nu är det ny vecka med nya tag. Idag startar ny allmänlydnadskurs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0