Nu börjar det ordna upp sig

Nu är nästan allt det nya på plats. Daniel tog ledigt igår och skruvade ihop allt. Det tog hela dagen. Jag hjälpte till lite grann, men råkade skruva lite fel, så jag fick inte vara med längre (och det gjorde inget =))
Det är bara en hylla som ska upp på väggen, sen ska jag lägga ut före och efter bilder. Jag är jätte nöjd med det nya i alla fall.

Igår var det lydnadsträning. Jag och Dixie tränade rutan som gick bra. Det märktes att hon tyckte det var kul att göra något som vi inte gjort på länge. Det mesta gick bra, förutom 2:ans hopp där jag glömt att ta med mina "träningsverktyg" så det får vi göra nästa gång. På budföringen fick Dixie också litet flipp och sprang extra rundor, men ibland får man väl ha överseende med det.

Lucy fick träna fokus och lek med mig. Hon är väldigt rolig hund =) Mycket glädje finns det i den lilla =)

Just nu är leken i full gång här inne. Lucy har börjat bli riktigt skicklig på att fälla Dixie. Hon går in under magen på henne och biter i motsatta benet och då Dixie ska hugga tillbaka så drar hon sig undan och då trillar Dixie runt som en kullerbytta och då kommer attacken genom att i full fart hoppa på Dixie och bita henne i örat.
sen ligger dem och kramas och biter varandra och rullar rundor.

De nya tänderna har börjat komma och det ökar bitandet. Men hon är väldigt duktig på att inte bita i oss. De gånger hon gör det så använder jag Canis valpbitningstips och det fungerar omedelbart.

Nu ska vi skynda ut innan min kusin kommer på besök.

Kommentarer
Postat av: Maja

vad är Canis valpbitningstips ? :)

2010-03-05 @ 15:33:48
URL: http://coociidog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0