10 månader

Idag blir min lilla Lucy 10 månader. Inte klokt vad tiden går. Men det känns fortfarande som hon är 8-9 veckor. Alltid glad och hittar på bus. Hon leker med Dixies valpar precis som hon vore en av dem.
Hon är verkligen underbart snäll, har aldrig sett henne arg och hon har aldrig morrat en enda gång i någon situation. Hon lever livet från den ljusa sidan och har ett underbart temperament. På dessa 10 månader har hon charmerat varenda människa hon mött. Man blir så glad av henne. Hon är vår lilla solstråle!


I förrgår började Dixie visa lite irritation mot sina små bebisar. När hon ligger och vilar vill hon inte att de kommer fram och äter. De får äta när hon vill att de ska äta.
Igår gjorde hon det första upplägget till dem. Hon hade fått bravo biffar som kvällsmat och bravo biffar som varit i magen och vänt luktade INTE gott. Fy alltså! Jag slängde ut den filten som hon dukat på fortare än kvickt.
Men det var tydligen uppskattat för alla blev mätta och glada och somnade gott.

Imorgon blir det veterinären med Selma. Hon har klåda på tassar, haka och svans där hon har blivit helt kal.
Hoppas vi kan få någon dunderkur så hon blir av med besvären.

Här kommer en liten film på den gula tiken som leker med en råtta. Men det finns någon annan som också tycker det ser väldigt roligt ut! =)


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Helt underbart söta valpar tror inte jag vågar komma och titta, tänk om du plötsligt skulle sakna en..?

Kram Birgitta

2010-09-28 @ 20:05:55
URL: http://tilde-lovis.se
Postat av: Pernilla

Härligt! Längtar tills imorgon och Lusepudeln också.. vänder stort på huvudet när jag säger att vi ska åka till Maja ;o)

2010-09-28 @ 21:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0