Morsgris

Blir en liten kvällsblogg också.

Lille "bruno" är en riktig morsgris. Han brukar inte nöja sig med att ligga i hög med syskonen, utan vill istället ligga hos mamma Dixie. Ibland lägger sig Dixie en bit ifrån alla valpar när hon blir varm. De andra somnar i en hög, men efter en liten stund kan man höra några höga skrik. Då vet man att det är lille "Bruno" som är på väg till mamma, men har kommit lite fel. 


Bara det bästa är gott nog åt "bruno"


När han väl kommit fram somnar han gott i mammas päls. Han är så gosig!


Svarta hanen. Mycket fin kille!


...Och så blev det ännu en bild på min badgalning. Lucy har badat som en tok idag och även tränat vattenapportering. Hon är superduktig på det! En gång missade hon att jag kastade ut den, men då kan jag ändå skicka ut henne typ på ett vattensök och då hittar hon den efter ett tag (ger inte upp). Det är en mycket bra egenskap i apporteringen!


Jag har byggt på min agilitybana med fler hinder. Lucy har stor potential för agility och är mycket lättstyrd. Jag hoppas vi kan börja på grundkurs senare i höst. 
Tog även ut Selma för en runda. Fyra hinder kunde hon ta sen satte hon sig och tyckte att jag kunde springa banan själv. Så roligt är hon (not). Hon har så mycket tvångstankar för sig. Får för sig att hon inte kan gå på vissa områden på gräsmattan. Så har hon alltid varit och därför kunde hon inte fullfölja banan eftersom marken på andra sidan ena hindret var förgiftat.

Dixie kommer ut, hoppar lite och sedan måste hon in och kolla valparna, så kan hon hålla på hela tiden. Tänkte snart lägga upp en plan för vår träning inför rallylydnad klass 2. Hade tänkt att tävla till våren igen med henne.
Hon måste bara bli lite mer självständig från valparna först. Vi väntar några veckor.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Underbara, underbara kort!!!

2010-09-01 @ 20:56:56
Postat av: Joachim Svinhufvud

Maja

Den bilden av Lucy hoppande i havet är kalas. Den kan du lätt få med i en almanacka.

2010-09-02 @ 10:52:47
URL: http://www.kennelclayhill.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0