Clayhills valpar

I eftemiddags har jag och mamma varit och gosat med valpar hos Gunnel och Joachim.
Man glömmer fort bort hur ljuvliga de är i denna åldern (5,5 vecka). Vi kan låta bilderna tala för sig själv!
Vi tackar för det trevliga besöket!














Vädret fortsätter på topp.
Jag har haft egentid med hundarna idag. Lucy fick en cykelrunda och passivitetsträning och så har vi även tränat skott. Tyvärr for det upp en raket precis framför henne under påskhelgen och eftersom hon varit lite känslig sedan högtalarolyckan så blev hon berörd av detta. Skotten går bra, men det där ljudet som hörs innan när raketen sätter fart är det värsta just nu. Jag har ljudet på min skiva och vi hoppas att vi ska kunna träna bort det tills nästa gång det ska smällas. Men fy sjutton så tråkigt att träna. Typiskt att det ska hända. Lucy har ju varit totalt orädd för allt, det är bara synd att hon hade sån otur och var på fel plats vid fel tillfälle. Men det är bara att ta tag i det direkt, så hoppas vi att det ska lösa sig.

Dixie fick ett rallylydnadspass och hon går som en klockren klocka. Alla skyltar sitter till 100% även sitt-stå som hon nu kan göra även i nya miljöer. (Och hon gör den grymt bra!)
Jag är riktigt nöjd! Åh vad vi ska tävla i höst! Hoppas hon har samma flyt då som hon hade förra våren. Nu hoppas jag att hon ska kunna göra om samma sak, fast i officiell klass.

På lördag ska Amie (Majtippans Jaspis of Cheba) debutera i utställningsringen i valpklass. Vi hoppas allt går bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0