Guld och gröna skogar

Idag har vi varit i Vallåkra skogen och gått promenad. Det var underbart! Hela skogen var fylld av vitsippsmattor och det börjar så smått bli grönt igen på buskar och träd.

Jag har börjat klippa lite i pälsarna, men vet inte ännu vilken längd som är lämplig om jag vill att de ska ha päls på World Dog Show.
Jag vet inte ännu om Lucy får åka med, för vi tog ju rabiesblodprovet nu i veckan. Lite hoppas jag att hon ska slippa, för jag längtar verkligen efter att få av all hennes päls. Hon är aldrig nerklippt och har därför lite valpäls kvar.

Det är mycket glada känslor i vårt hus nu. För två veckor sedan var min syster på intagningsprov för Lunds Dans och Musikal gymnasium som hon har som högsta önskan att komma in på. Där skulle man visa upp prov på både sång, dans och teater. I veckan fick hon reda på att hon preliminärt kommit in. Mycket glädje!
När hon ändå var i farten så passade hon på igår att söka till Idol som var i Lund för uttagning. Man får ju inte berätta någonting om detta, så det får räcka med en =)
På onsdag har hon både dansuppvisning och på kvällen står hon på scen på The Tivoli i helsingborg där vi ska fira min pappas födelsedag.
Det är även roligt när det går bra för sina syskon.


Guld(klimpar) och gröna skogar =)


Lucy klättrar på allt som går att klättra på


Och så blev det lite Off-road agility =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0