Norrköping och badbilder

Mitt i flytten när vi precis fått in alla saker i vårt nya hem så var det dags att bege sig till Norrköping och här är vi nu.
Vi har inte fått igång något internet hemma så jag ber om ursäkt om jag har och kommer vara lite otillgänglig ett tag nu. Hoppas att det kommer ösa sig snabbt!
Här i Norrköping är det fullt upp som vanligt. Det har blivit en tur med båten i skärgården med hundarna och även ut i svampskogen. I helgen är det stort kalas för Daniels syster som fyller år.
Idag gick vi förbi en loppis och där gjorde jag världens fynd. Hittade SKKs hela serie av böcker som ingår i deras uppfödarutbildning och som fortfarande är aktuella. Sedan tidigare har jag tre av böckerna, men nu köpte jag resten av serien för endast 30 kr styck. Fantastiskt! De kostar ca 250 kr styck i nypris så det känns himla bra.
Jag har redan kastat mig in i anatomiboken och är helt fast.....
Detta får bli min "sommarens bild". Daniel som dyker och efter kastar sig två badgalningar. Gud som de badade häromdagen. Och sprang som galningar på klipporna så man hade hjärtat i halsgropen som vanligt.
Men ingen dog denna gången heller.
Undrar hur många hopp det blev? Lucy är verkligen mer i vatten än på land. Hon går i själv och simmar egna rundor hela tiden. Dixie går bara i och simmar när någon annan gör det eller om hon ska vattenapportera.
Dixies klassiska jättehopp
tre små sälar =) själv är jag förkyld så jag fick hålla mig till torra land.
Hundarna på upptäcksfärd och här har de hittat en egen liten ö som de simmat ut til
En blöt brunbjörn
Nu har jag tydligen skrivit mycket nog. Återkommer nästa vecka!

Kommentarer
Postat av: Marie Widblom

Oj vilka häftiga hopp i sjön kort.Ser verkligen härligt ut.

Marie

2011-08-07 @ 08:51:05
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0