Uppvisning i åskväder

Vid fyra tiden i morse vaknade jag av ett rejält blixt- och åskväder. Hu vad det small.
Ingen hund var rädd, men Lucy vankade lite och gick tillsist in och la sa på toaletten (där det inte finns något fönster) Där sov hon ända till morgonen.

Idag var det dags för uppvisning med Bialitt Hundcenter i Hyllinge. Även där åskade det och regnade en hel del i mellan åt. Men lite tak hade vi så det gick bra ändå.
Dixie fick visa sina konster och trixet på stolen gick bra. Men på andra uppvisningen var hon trött och orkade inte riktigt hela vägen ut. Det är inte så konstigt eftersom det är extremt kroppskrävande grejer hon gör.
När vi har tränat hemma har det bara gått ett pass om dagen för mer har hon inte orkat.

Dixie fick även visa Rallylydnad. Lucy fick också visa rallylydnad och det gick helt OK. Detta var ju en övning inför hennes tävlingsdebut om en vecka.

Lucy fick även visa några tävlingslydnadsmoment som gick sådär (lite seg) och sedan blev det agility som gick suveränt! Hon var superduktig på de två olika banorna som byggdes.

Resten av dagen ska vi bara ligga inne i soffan och titta på film.

Imorgon är det dags för Lucy att göra MH. Det jag är lite orolig över är ju att hon är skendräktig och är då inte lika på hugget som vanligt, så jag vet inte hur det kommer gå med kampleken. Hon är ju en ganska dålig kampare i vanliga fall, men nu kommer det nog vara ännu sämre.

Men men det får gå som det går.

Imorgon får vi besök av en danskt familj som vill ha Brbet. Igår hade vi också besök av ett par från Allingsås som också vill ha Barbet. De kunde även tänka sig att ta med sig Lucy hem på en gång =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0