Ny måndag

Så var det måndag igen. Och kallt är det. Nu tycker jag det är hög tid för våren att göra entré.
Jag längtar fruktansvärt!!!
Ingen snö här idag och det får jag vara glad för. Igår var det lite sol och då passade jag på att dra fram cykeln för att träna lite cykling med hundarna. Lucy har aldrig cyklat förrut och personligen tycker jag inte man ska cykelmotionera en hund före två års ålder. Men ta man bara mycket korta rundor i långsamt tempo så är det ingen fara. Hon klarade det ganska bra. I början ville hon helst springa, men hon fick in den rätta tekniken mot slutet. Dixie fick lite längre runda i lite snabbare tempo. Hon är duktig på att springa bredvid.

Jag har tränat lite utställning med Blanca. Travet är inga problem, värre är det när hon ska stå fint. Hon är hal som en ål och har spagettiben. Men några fler små pass ska nog göra susen.

Jag och Lucy har varit på rallylydnadsträning ikväll. Det går upp och ner. Hon var väldigt laddad idag, nästan för "het" och det kom en del pip-och-gnälljud. Jag är ganska allergisk mot pip-och-gnälljud och försöker genast bryta när hon sätter igång.
Men överlag så gick det bra i kväll. Extra vild blir hon när hon ser något av agilityhinderna. Balansen ville hon upp på hela tiden och in i alla tunnlar. Jag gissar att jag kommer ha en tornado-hund nästa vecka som kommer röja genom alla hinder hon ser. Men det blir nästa veckas problem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0