Lite av varje

Först ska vi meddela att Dixies syster Soya har parats idag första gången med Ludde och allt har gått bra!
Skönt!

Jag har bokat en tid till Lucy för ögonlysning nästa onsdag. Lika bra att få det gjort.
Röntgen väntar vi lite med. Hon bör väl vara "skendräktig" nu eftersom det var 2 månader sedan hon löpte. Även om det inte märks på henne vill jag inte röntga i samband med det. Jag vet inte om det spelar någon roll, men man vill inte kunna skylla på något i efterhand.

Och så har jag varit duktig och bokat stallet på fredag så vi kan träna mer agility.

Jag har klippt av lite päls på pälsmonsterna idag. Dixies päls var 15 cm. På tok för jobbig att sköta. Jag har tvättat hennes skägg också eftersom det fastnat lite för mycket matrester som luktade surt. Nu luktar hon gott igen =)
Lucys skägg tar jag imorgon, när jag borstat hennes huvud.
Lucys päls har haft en mycket fin färg fram tills idag. På ryggen där jag klippte var det en ganska dassig brun färg. Hoppas att den blir mörkare igen när jag badat henne. Dixie brukar vara grå längst ner i pälsen när hon är smutsig, men blir kolsvart igen efter bad. Jag hoppas det blir så på Lucy också.


Någon som inte tappat färg är lille Bruno. På söndag blir Dixies alla valpar 5 månader och Bruno är
nog den tyngsta med sina 18 kilo.
Han har återhämtat sig efter sin klämolycka och är lycklig över att kunna sträcka ut ordentligt igen.
Nästa helg ska vi åka ner till Malmö och träffa både Bruno och Malou. Det ska bli spännande!


Kommentarer
Postat av: Marie Lidblad

Längst ner i pälsen sitter det "döda" hår som de inte fäller av! När du kammar så är det svårt att nå dessa hår. Därför ser de lite blaskiga ut när du klippt ner! Ta en borste och gå igenom pälsen efter nedklipppning så blir resultatet ett annat! Men vi vet att de bruna bleknar fort och blir till en annan färg än Chockladbruna valparna!

Marie

2011-01-18 @ 19:16:32
URL: http://www.batterikullens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0