Solig lördag

Denna soliga lördag började med spår för hundarna.
Dixie klarade sitt ganska bra idag, medan Lucy gjorde en flopp. Det var ganska varmt och torrt vilket gör det lite svårare. Lucy blev kär i en bordercollie kille idag. Gud vad hon älskade honom, hon älskar ju iof alla, men denna älskade hon lite extra. Helst ville hon bara leka obergränsat med denna kille. Dixie tyckte inte alls han var så himla fantastisk, hon morrade åt honom istället. Men det gör hon ju med de flesta som visar intresse för henne om hon inte är i löpet. Hon har sina hundkompisar och fler har hon inget behov av att skaffa sig.

Det som var bra idag var att det sköts skott lite längre bort och Lucy brydde sig inte om det! Hon kunde både utföra lydnadsmoment och gå spår utan att reagera.
Så himla skönt! Då har träningen gjort nytta! Men vi fortsätter såklart träna, det tar bara 5 minuter om dagen.

Eftermiddagen har vi tillbringat i trädgården i det fina vädret. Man får passa på, för vem vet, det kanske blir vinter igen? Vinterkläderna fick ju plockas fram i veckan och jag vågar inte hänga tillbaka dem ännu.

Det går bra för Lucys syskon än så länge med röntgenresultaten. Jag tror fyra är röntgade och tre har A-höfter (inklusive Lucy) och en har B-höfter och alla har 0 på armbågar.
Hoppas resten av syskonen också är fria.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0