Utställning Hässleholm

Idag har det varit en mycket trevlig dag i Hässleholm. Fint väder och trevligt sällskap!
För ovanlighetens skull så har jag inte ställt ut mina egna, men jag har visat Majtippans Rubin och Cheba (Bruno) och Nelum-Himalis Charmeur (Aramis). 

Idag var det Brunos tur att debutera i utställningsringen och det gjorde han med bravur!
Jag fick äran att visa honom och för att vara hans första gång så var han jätte duktig och fick strålande kritik av domare Filip Jonsson som älskade Bruno. Han öste beröm över honom och sa att han kommer ha en lysande framtid.
Brunos kritik (där ordet "utmärkt" näms hela 7 gånger) finns HÄR
Bruno blev alltså BIR-Valp med Hp. Jag är mycket stolt uppfödare även idag!
Imorgon blir han och de andra valparna 9 månader, så det var sista chansen i valpklass.

Sedan bytte jag snabbt hund och så var det dags för Aramis att visa upp sig. Han var lätt som en plätt att visa upp och även han fick fin kritik och blev BIR med Cert och CACIB och blev även idag Svensk Utställningschampion!
Jätte roligt att få visa honom till det.

Det som också var jätte kul var att Geir och Solweig från Norge kom till utställningen på besök med Amie.
Hon var lika glad som vanligt och så himla söt!
Ingen av Dixies tikvalpar verkar bli lika stora som Dixie som är 57 cm. De blir nog mellan 53-55 cm allihopa, men det tycker jag är lagom.
Bruno blir nog närmare 60 cm när han är färdigväxt.



Lite barbetmingel utanför ringen, Amie, Aramis och Bruno


Bruno hos husse


Söta Amie 9 månader


De trivdes i varandras sällskap alla tre


Sockertoppen igen


Bruno övar på att stå fint


Bruno under bedömning


Han tyckte det var jätte kul att springa


Nya champinjonen Aramis



Kommentarer
Postat av: Gunnel Svinhufvud

Jätte mycket GRATTIS till utställningsframgångarna!!!



Kramar från oss i Lerberget

2011-05-22 @ 22:08:14
Postat av: Gunmai o Liza

Sååååå roligt!



Grattis, grattis, grattis!!!!!!



Kramizar

2011-05-23 @ 15:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0