Varning!

Jag vill varna alla som får konstiga mejl på engelska från mig. Jag har troligtvis drabbats av något virus som skickar mejl från min mejl till mina kontakter med konstiga länkar. Jag har inte märkt det förrän nu, så jag ber så mycket om ursäkt till alla drabbade och jag hoppas ni inte har öppnat länken.
Jag har nu vidtagit åtgärder och hoppas att det ska sluta skickas ut konstiga mejl. Själv har jag inte klickat på länken, men jag misstänker att det är porrlänkar och det är verkligen inte roligt att det skickas från mig.


I kväll har vi tränat agility...banan från i torsdags som vi hade på tävlingen. Det var en hoppklass 2 bana.
Det gick bra och jag lyckades hålla mig på benen denna gång =)


Stackars Dixie har inte fått träna på flera dagar. Jag har dåligt samvete!!!
Det har varit så mycket med Lucy nu och mer lär det bli. Men jag får väl träna lite med henne imorgon. Tyvärr vet jag inte riktigt vad vi ska träna på???? Jag får väl tänka ut något kul hon kan lära sig.

Tack för alla grattisar och översättningar =)

Idag har min julkortskampanj kommit till Bialitt för försäljning. För varje sålt julkort så skänks 5 kr till Unicef och tanken är att det ska gå till att köpa mässlingsvaccin till barn som behöver det.
Köper man 4 julkort så skänker man 10 doser mässlingsvaccin till barn i nöd. Jag känner att det är min tur att göra en god gärning denna jul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0