Imorgon bär det av....

Usch vad jag är rädd för morgondagens körning till Stockholm.
Om det är något jag verkligen hatar så är det att köra bil långt. Oftast brukar jag få med någon annan körvillig person på mina långresor, men denna gången gick det inte ihop och alltså måste jag köra hela vägen själv!
Fy vad jobbigt det kommer bli. Det som är jobbigt är att jag blir så fruktansvärt trött när jag kör/åker bil. Men jag får väl stanna en gång i kvarten och rasta mig.

När jag väl kommer dit så ska det bara bli roligt! Det är alltid spännande med nya utbildningar och det kommer vara bra för Lucy att få mycket egentid. Både Selma och Dixie har ju varit med mig på många långa utbildningshelger och efter det så får man alltid lite starkare band till varanda.

4 intensiva heldagar väntar oss på vår första del på terapihundsutbildingen. Jag återkommer på måndag igen.


Igår var det träning som det är varje måndag. Lucy gjorde mycket bra ifrån sig på agilityn och särsklt nöjd var jag med hennes slalom denna gång. Hon satte det riktigt bra med fart, utan att gå ur på mitten som hon gjorde sist. Det som fungerade sämst igår var min egen handling som inte blev som jag hade tänkt, men så kan det bli ibland.

Och Dixie glänste på rallyn. Det blev ren tävlingsträning för hennes del och det skötte hon fint. Kanske lite väl het på banan, men hon kunde hålla sig från överslag och 8:ans frestelse med kattmaten fungerar nu riktigt bra!

Innan träningen så fick mina hundar springa av sig och leka och plötsligt dyker Dixie in i buskagen och kommer utspringandes i full fart med en duva i munnen. Helt vansinnigt stolt över sitt fynd!

PM för Växjö INT har nu lagts ut och det är 5 Barbeter anmälda. Spännande att se vilka som kommer =)

Nä, nu ska jag gå och vara lite mer rädd inför imorgon. Återkommer i bloggen nästa vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0