Kennelträff

Vi har varit på en mycket trevlig lite Barbetträff i Lerberget idag. Dixies uppfödare Göran var i krokarna för att para en tik och då passade vi alla på att samlas på ett ställe, så Göran kunde få se tre av sina gamla valpar på en och samma gång.

Tack för en mycket trevlig dag och som vanligt jätte god mat och gott sällskap!


Axa, Soya och Deetha

Med 2 höglöpande tikar så var parningslekarna i full gång


Lucy, Axa, Soya och Deetha längst fram


Dixie försökte som vanligt få med sig alla på ett race, men hon lyckades inte så bra.


De andra hade lite annat i huvudet =) Det var bara Lucy som hängde på som vanligt =)

Aramis fick stanna i bilen, men där låg han och sov gott.

Idag kan vi även gratulera Majtippans Jaspis of Cheba "Amie" som tagit sitt andra CERT i Hamar idag och blev BIM. Grattis säger vi även till Clayhill Etienne "Mio" som blev BIR och Nordisk utställningschampion!

Förresten så måste jag bara berätta kort om vad som hände igår.
Vi fick en prövning utan dess like igår.

Det var lite regnigt ett tag, men senare sprack vädret upp och solen lyste. Då passade vi på att gå ut med hundarna.
När vi kommit till parken så bajsar Lucy och medan Daniel tar hand om skiten så står jag och väntar med Dixie och plötsligt så kommer det en sekunds ljussken. Jag hinner fråga "Vad var det?" men hinner inte få någon respons förrän världens kraftigaste åskknall brakar av så man riktigt känner trycket i bröstet och marken gungar. sekunden senare börjar det vräka ner hagelregn. Här kan man verkligen säga "som en blixt från en klar himmel"
Inga förmullringar eller onda moln hade vi sett, utan bara en jätte knall. Varken jag eller Daniel hade någonsin hört något värre förrut.
Och hur gick det då för Lucy? Jodå, hon skötte det himla bra. Hon stannade upp och tittade, men ingen panik. Och sedan när haglet började vräka så sprang vi in under närmsta träd och där letade vi godis. Det tyckte hon var himla kul och sedan blev det bad i havet. Alltså är jag himla nöjd över hur hon skötte det hela!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0