Mycket i huvudet

Jag har inte riktigt haft någon tid att återhämta mig efter kursen.
I måndags åkte i på träning i alla fall och det var inga problem för Lucy att springa lite agilitybanor =)
Dixie däremot var lite ofokuserad och jag kände att jag inte alls hade någon plan med hennes träning, så det var ju inte så konstigt.
Dessutom tror jag hon ska löpa vilken dag som helst för hon slickar sig mycket och kissar ofta.

Igår gick jag upp halv sex för att åka på den årliga turen till Ullared.
Det blev en massa grejor som vanligt och leksaker och ben till hundarna. Lucy fick ett mjukislamm som hon blev helt förälskad i. Hon lekte med detta lammet hela eftermiddagen och började så smått att tömma det på stoppning som hon tycker är så kul.

I helgen ska jag ta tag i att göra min studieplanering i min utbildning. Det är mycket som ska göras så det gäller att planera redan nu. Det första vi ska träna inför är inprovningen. Så är det någon som känner att de har bra skådespelartalang och kan ställa upp som statist i att skrika och uppträda våldsamt mot mig så säg bara till, för det är en av de situationer som hunden kommer provas i på inprovningen och det känns lite svårt att träna på. Det kommer nämligen vara en helt okänd person på testet.

Idag kom papperna inför Växjöutställningen som är den 6/11. Barbet är först ut i ring 11 som startar kl 09.00. 5 Barbeter anmälda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0