Baksidan

Att ha valpar är ju fantastiskt roligt och härligt! Men de som tror att man bara ligger och gullar med valpar hela dagarna har fel.
Allt roligt har även en baksida och det fick t ex jag erfara i natt då jag vaknade av en hemsk odör. När jag tänder lampan och kollar i valplådan så är det någon eller några valpar som bajsat och som sedan alla andra valpar badat runt i.
Även Lucy hade en del på sig, så det var bara att stiga upp mitt i natten och sanera och bada de valpar som hade fått mest skit på sig och även Lucy fick duschas av.
Valparna var så himla duktiga på sitt första "bad". Eller rättare sagt så sköljdes de av och skrubbades under kranen, men de var helt lugna och sa inte ett pip. Duktiga småttingar!

Och mer skitgöra väntar nu när de blir äldre och större, men samtidigt får man mer utbyte av dem då de börjar leka och bli mer medvetna om sin omvärld.
Fördelarna väger klart över :)

De börjar bli riktigt snabba och tar sig mycket snabbt runt i lådan. Jag har även sett att det börjar rycka i ögonlocken och en liten glansig springa syns i deras ögon, så de öppnas nog snart.

Det är nu klart och bestämt med valparnas nya familjer, så alla är tingade, men exakt vilken valp som hamnar vart bestäms senare när vi kan se tydligare egenskaper och bett som exempel.


Kommentarer
Postat av: Jill

Jatack, vi vet vad som väntar. Ca 1 timmes kiss & bajsrengöring av golvet i köket innan frukost.Sen samma sak ytterligare 2-3ggr/dag. Men sååå underbara de är allihop. Kram Jill,Tova & sex underbara valpar.

2012-04-25 @ 16:56:25
Postat av: Anonym

2012-04-25 @ 17:01:13
Postat av: Eva Olsson

Inte alltid skitkul! Små blir större och så även deras bekymmer. Men ingen god utveckling utan motgångar sägs det...

Så det är härligt att allt går i rätt riktning för Er. Skönt att alla tio små har funnit goda hem så nu kan jag släppa mina "avhopparkval" för att ha hittat vårt eget lilla underverk hos Åbyfjorden. Tack – för ett informativt kloklipparreportage!

Allt Väl till Er!

/Eva

2012-04-25 @ 18:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0