Lucy lite dålig

Idag har vi varit hos veterinären. Lucy var lite hängig igår och hade lite feber och senare kräktes hon och fick diarré så idag bestämde jag mig för att ta henne och hennes 10 små barn till veterinären så de fick titta på henne.
Nu när hon har valpar är man ju extra noga med att kolla upp så att inte de påverkas. Så vi tog alla prover och röntgade magen för säkerhets skull och så blev hon ordentligt undersökt. Röntgen var bra och proverna var bra och juverna var bra, men ett prov visade en liten infektion i kroppen, så vi fick antibiotika med oss hem som även skulle vara snäll mot valpmagar.
Jag tror hon har ätit något olämpligt som hon ofta gör när hon är ute som sedan infekterat och irriterat magen så jag hoppas det försvinner snabbt. Hon är inte så dålig idag, men vi tar det säkra före det osäkra.

Valparna mår i alla fall bra och har inte påverkats mer än att de inte hade gått upp så mycket vikt detta dygnet, men det beror nog på att Lucy inte fick behålla den mat hon åt igår. Så vi hoppas de tar igen det tills imorgon då de blir två veckor gamla.

De har i alla fall åkt bil sin första gång. Men det märkte dem inte för de låg nerbäddade i en låda och sov både på vägen dit och hem.

Nästan alla har öppnat ögonen, men de är fortfarande lite grumliga.

Imorgon blir det nya bilder på 2 veckors-dagen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0