I mitt fönster

Här kommer bilden på min present som jag fick från kennelklubben. Ett inramat foto från min och Dixies Bäst i grupp (BIG)1:a placering på Sofiero i september. Fotot står nu i fönstret på mitt jobb och jag blir glad varje gång jag tittar på det :)
 
Men jag har mer fint i mitt fönster på jobbet:
Här är min kontorshund Selma, henne blir jag också väldigt glad att se varje dag :)
 
Tyvärr är det inte nog med elände för Selma. Efter hennes senaste operation så växte det snabbt upp en ny knöl under örat. Den har sett ganska bra ut, men vi tänkte kolla upp den i samband med att vi skulle ta av stygnen från operationssåret.
Men igår kväll lyckades Selma för femtielfte gången få av sig sin tratt och lyckades klia hål på knölen. Och idag var den alldeles varfylld, så det var bara att åka in på en gång.
 
Såret på ryggen hade läkt jätte fint, så stygnen kunde tas bort idag.
 
Värre var det under örat...
Knölen som Selma kliat hål på hade blivit infekterad och hon hade fått det som kallas "hot spot".
Det kliar mycket och kan sprida sig mycket snabbt, men nu har hon fått antibiotika och nya krage som hon inte kan ta av. Knölen kan man inte göra något åt förrän infektionen är läkt. Ett steg i taget.
Stackars Selma! Nu är hon snart en nakenhund med alla sina kala rakade fläckar.
 
Men Selma är en fighter och även om det ser illa ut så märks det inte mycket på henne. Hon är pigg och glad ändå :)
 
Fast jag är ändå orolig. Förrutom denna knölen så finns det ytterligare en som veterinären tyckte var oroväckande. Man vet ju inte hur många nya det kommer komma?
Jag hoppas det inte kommer fler och att Selma lever i 10 år till!
 
Kvällens träning fick ställas in ikväll, men det kanske var lika bra för det blev snöstorm när jag körde hem från veterinären och en klass 1 varning är utfärdad, så det är väl lika bra att hålla sig inomhus.
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Vilket fin kort. Stackars lilla Selma, örat så inte för roligt ut. Hoppas hon blir av med sina knölar och att det inte är något farligt.
Marie

2012-12-03 @ 22:40:59
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0