Citat

Har fått så fina valprapporter från alla valpköpare

Från Lena och Saffe på Öland:
"Idag har vi varit på utflykt och picnic i vår fina Rällaskog. Saffe blev naturligtvis extra uppvaktad och alla vänner gillade honom, en riktig charmknutte. Han är så fin och bara kissat på papper 3 gånger och det har varit i arla morgonstund då jag inte varit snabb nog på med kläderna, alltså mitt fel. Han tycks trivas som fisken i vattnet. Imorgon ska vi åka i bilen (buren) till Borgholm och sticka in till veterinären och väga killen. Som du vet är han oerhört matglad och på kvällarna urbusig och vi leker mycket. Han har fått leksaker av mina vänner men bäst av allt gillar han turkburken (tom turkyoghurtburk). Jag är helnöjd med denna sötnos."

Saffe


Från Berith och Kellox i Skellefteå:
"Tänkte bara berätta att allt går bra, han har fått besöka Skellefteå i veckan och där kryllade det av barnvagnar, rullatorer, vespor, vattenfontän, en 3 månaders bretonvalp som han fick leka med, han har även varit med mig på marknad och mina "barnbarn" älskar att leka med honom, han har inga problem med att somna varsomhelst, han följer mig i hälarna överallt och sover hela nätter och olyckorna inne är ett fåtal.......men nån Ferdinand är han inte längre:) han vill gärna retas lite med särskilt en av småhundarna som blir vansinnigt irriterad på honom och då lyssnar han, han vägde 6,4 kg igår........vi har börjat på klickerträningen och han börjar fatta vad det handlar om, han är helt underbar och charmar alla!"


Från Anna-Karin och Leo i Uppsala:
Idag har vi storhandlat i hundaffären. Leo har valt ut tuggben och "matkorvar" sen har han tittat på stranden som verkar blöt och en trevlig sandhög som det går bra att gräva en grop i så att det går att ta en siesta när
energin tar slut. Korna i hagen har fått besök. TV är roligt att titta på ett tag. Sen blir det läggdags för att husse och matte ska få sysselsättning nästa dag!!
Vi tycker att Leo är en liten clown full av roliga upptåg. Han är en trygg hund som ska bli hemtam några dagar till innan vi lämnar honom mycket korta stunder! ( bra för framtiden) Ska försöka ta bättre bilder. Han är svårfotad med en enkel kamera! Lennart pratar med honom hela tiden så han lär sig nog svenska fort :)"
(Lyckades tyvärr radera bilden :()


Från matte Christinas statusuppdatering på facebook om José:
"Spatt-fnatt är det minsta man kan säga om Don Josés dag idag. Som den valp han är fattar han inte att katter som kommer fram och stryker sig emot honom INTE vill bli jagade och bitna i svansen. När katt-tanterna drog och lämnade honom ensam återstod bara att hoppa runt som en känguru. Han lyckades också ta sig ut genom kattluckan två gånger samt få en bit mossa i halsen så jag fick göra Heimlichs manöver på honom. Därefter undersökte han tvätten och bar runt blöta kalsonger i hela huset innan han gjorde debut på Teater Respekt och blev allas gullobjekt. Nu sover han utmattad! Det tänker jag också göra."


Från Mia och Timja i Helsingborg:
"Timja har sovit hela natten bredvid sängen, vaknade en gång vid halv fem och skulle kissa, sen somnade hon om. Hon kissar och bajsar ute, hon har varit med Tova på simskolan och där somnade hon i skuggan, Hon har redan träffat och lekt med alla mina kusinbarn och snott en korvbit från barnbordet. Hon är så go!"


Från Gunilla och Juni i Luleå:
Juni har sovit hela bilresan på 160 mil till Luleå. Hon har kissat och bajsat och ätit på rasterna och varit trygg och lugn. Allt har gått jätte bra och hon trivs mycket bra med de andra hundarna. Juni har bara varit hemma några timmar än så länge.

Juni på hemresa


Och från våra egna tre buspojkar här hemma går det bra. De är helvilda tillsammans och nu har de börjat få komma in i vardagsrummet också. Där hjälper Dixie till med att säga till dem varje gång de försöker hoppa upp i soffan eller på soffbordet. Det är livliga brottningsmatcher på golvet och utomhus

De tre musketörerna i full gång


Balsac är den största men det lugnaste av dem tre


Balder-bus, blev tyvärr lite suddig bild.


Lille Helmuth

Idag ska jag göra ett nytt försök till utflykt med valparna. Igår ösregnade det hela dagen och när det var en minuts uppehåll packade jag in alla i bilen och tänkte köra iväg för lite miljöträning, men regnet tilltog så efter en halvtimme körde jag hem igen.
Ska också träna lite inkallning, namnträning och sitt och ligg-övningar med var och en.

Kommentarer
Postat av: Daniel Arrelid

Det låter ju som att alla verkar ha det riktigt bra! Det är ju jätte roligt! Inte helt otippat att josé skulle ställa till det.. :)

2012-06-20 @ 17:35:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0