Hejdå Balder!

Då har även Balder (Majtippans Spicy Basil) flyttat till sin nya familj. Nu är det bara Balsac kvar som vi får ha tills på söndag.
 
Balder kommer flytta till Motala och bo hos sin härliga familj. Imorgon ska han och Molly börja på valpkurs och sedan kommer det fortsätta tränas och prova på olika aktiviteter och framför allt lydnad. i familjen håller man även på med motorcross och ridning så det kommer han få följa med på ibland.
Balder har även lyxen att få egen sjötomt så det blir nog mycket vattenlekar och bad och många båtturer i sommar (om nu vädret ändrar sig)
 
 
 
Här ösregnar det! Balder var i alla fall väldigt glad för sin nya familj och följde glatt med i regnet :)
 
Balder har varit mångas favoriter här, han är mycket kontaktsökande och mycket villig att sammarbeta och vill verkligen jobba. Han är mycket matglad och därför lätt att motivera. Han är mycket social och älskar att kela. När man pratar glatt med honom så viftar han som en galning på hela kroppen (inte bara svansen) och stampar med framtassarna :)
Har är stabil och orädd och mycket nyfiken och väldigt busig mellan varven, men har inga som helst problem att koppla av i stökiga miljöer.
 
En nybadad Balder som värmer sig på fårskinnet.
 
Vi önskar Balder och hans familj lycka till och tack för de fina delikatesserna :)

Kommentarer
Postat av: Marie Widblom

Jag hoppas att jag kommer att få träffa lille Balder snart.
Marie

2012-06-25 @ 16:03:31
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0