Hejdå Juni!

Nu har även Juni åkt iväg med sin nya familj


Juni kommer hamna allra längst bort, nämligen i Luleå. Hon kommer bo hos Gunnar och Gunilla och deras tre andra hundar. Juni kommer förhoppningsvis bli Gunillas nya brukshund och mycket aktivitet, kurser och träning väntar. Juni kommer även att visas på utställning.


Här är Juni med sin nya "stora syster" Tindra som också är en Barbet. I familjen finns även softisen Wilma och pumin Molly, så Juni kommer få mycket bus med sina nya vänner :)


Tindra och Lucy


Juni har varit ett av dem största busfröna i kullen. Hon har gått under namnet pirayan :)
Hon har varit väldigt framåt, nyfiken och orädd och mycket arbetsvillig och lätt att få kontakt med. hon har inte varit den keligaste, men har gärna velat pussas.
Men i fredags när hon var på sin ombesiktning så var det en veterinär-elev som skulle öva på att besiktiga valpar och när hon skulle vrida på huvudet så tog hon i lite för hårt så Juni blev rädd och sedan dess har hon varit skeptisk till när vi ska ta henne och då särskilt på huvudet. När den riktiga veterinären gjorde det så gick det bra. Så det var lite synd att det skulle behöva hända. Jag har försökt hårdträna det med klickern och det går framåt, men hon är fortfarande misstänksam. Vi hoppas verkligen att hon kommer över det, men hon är fortfarande ung och har alla chanser i världen att väga upp det med positiva händelser.
Det är tur hon kommer till en mycket erfaren och duktig hundfamilj och vi önskar Juni med familj all lycka till och jag hoppas att det inte ska ställa till det alltför mycket för er.

Och till alla valpköpare: Hör av er när som helst om vad som helst så hjälper jag er med allt ni undrar över. Hittills har jag bara fått positiva rapporter och alla valpar finner sig väl till rätta i sina nya hem.

Nu är det bara tre valpar kvar. På torsdag är det Helmuths tur att flytta..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0