Hejdå Kellox!

Nu var det bara 6 valpar kvar, det börjar kännas lite tomt nu.
Ikväll har Kellox och hans nya matte flugit till Skellefteå.


Kellox med matte Berith. Kellox kommer bo lite utanför Skellefteå och även han kommer få mycket socialträning och aktivering. Han har redan ett planerat träningsgäng som han ska träna ihop med, sedan ska han få följa med på organiserade hundpromenader och när ålder är inne kommer han nog få träna både lydnad och agility. Men först blir det vardagslydnad. Hemma bor även tre gamla små tikar, så vi hoppas han beter sig som en gentleman :)


Kellox har hela tiden varit den lugnaste och snällaste av alla valpar. Han är helt okomplicerad och lätt att ha att göra med. Kelar gärna, men han blir ofta bortknuffad av de andra valparna, som är mer framfusiga.
Han kan påminna lite om tjuren Ferdinand eller om Ior i Nalle Puh, en riktigt snäll och go vovve är han. Mycket förtjust i mat och har den senaste tiden varit den största valpen i kullen.

Vi hämtade Kellox matte igår kväll och sedan har vi umgåtts hela dagen i dag och hon har verkligen fått tid att lära känna Kellox idag. Vi gjorde även en liten utflykt till Torekovs hamn där Kellox och Juni fick följa med och då tog Kellox för sig på ett helt annat sätt när de andra valparna inte var med. De både skötte sig utmärkt på koppelpromenad, socialt och passivt.


Nu på kvällen var det dags för Kellox och hans matte att flyga hem. Kellox var hur cool som helst på flygplatsen, och kissade ute innan han gick in.
Kellox kommer få det hur bra som helst! Tack snälla Berith för de fina presenterna!

Jag är så tacksam för alla fantastiska familjer som mina valpar får!

Har fått rapporter från alla valpköpare som har hämtat sina valpar och allt fungerar hur bra som helst för alla, jag är jätte glad för det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0