Planering

Idag har det regnat precis hela dagen. Riktigt trist!
Jag och Daniel har suttit och planerat vad vi ska göra på semestern. Det blir nog lite resor. Vi får ju fira att han tagit examen efter 5 år och är nu färdigutbildad civilingengör och dessutom redan fått jobb som han började på förra veckan, det blev inte Stockholm, utan Lund :) Så vi blir kvar i Skåne ett tag till...
 
Sen har jag suttit och planerat för mig och hundarna och vad vi ska ha för mål under hösten. Det blev en lång lista, längst för Lucy. Vi får se hur vi ska hinna med allt :)
Imorgon sätter vi igång med träningen igen så vi får se hur de sköter sig efter vårt lilla uppehåll. Själv tycker jag att en valpkurs hade passat bra för jag tycker båda har blivit döva och blinda för alla kommando. Så blir det när man tar paus i träningen för länge, men det är inte deras fel. Jag hoppas deras hörsel snart kommer tillbaka :)
Jag har riktig träningsabstinens, särskilt från agilityn som vi inte har tränat på evigheter, men jag tror inte Lucy har glömt :)
 
Balder flyttar imorgon så han har  blivit badad och fin och så ska det bli ombesiktning hos veterinären imorgon också. Balsac får också följa med och besiktigas eftersom han flyttar på söndag.
Sen får han även följa med på kvällens träning och träffa syster Timja och socialiseras med andra.
Sedan åker vi nog vidare till Landskrona. Balsac ska få prova på lite stadsliv :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunmai o Liza

Stort Grattis till Daniel!
Och grattis till alla oss andra som får behålla er i Skåne:D)
kramizar

2012-06-25 @ 13:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0