Premiär dopp!

Idag har det varit full upp hela dagen.
Imorse åkte jag til Landskrona för att hämta ut stamtavlorna, jag lyckades efter många samtal och mejl få ett nytt kolli-nummer som jag kunde använda. Man kunde ju tro att allt var frid och fröjd med stamtavlorna, men det var det inte. Timjas namn i stamtavlan är felstavat och det kan det inte vara. Resten var ok som tur var.

Sen var jag på mitt årliga tandläkarbesök. Alltid nervöst, men det gick bra även denna gång, inga hål :)
Efter det blev det en runda till hundaffären där vi är flera gånger i veckan och handlar hundmat. 13 hundar äter mycket mat!

Sen hade vi båda våra danska valpköpare här på besök för att hälsa på Helmuth och Alma.
Tanja hade med en påse full med fågelvingar som jag ska träna med Helmuth. Han fick smaka lite på en och det gillade han :)
Tack för en trevlig eftermiddag allihop!

Nästa gång vi ses är det dags för hämtning.

När valparna hade sovit och det blivit lite svalare så åkte vi till en ny strand med valparna. Det var mer sten och betong och ingen sand.
Lille Helmuth visade direkt att han minsann är en vattenhund för han hoppade i direkt från kanten ner i vattnet och simmade! herregud han är bara 6 veckor! Vi trodde han skulle bli rädd, men det var han minsann inte, han var gladare än någonsin och sprang sedan i flera gånger. Timja doppade sig också, medan resten gick i till magen. Det var Lucy som visade dem hur man skulle göra.
Kan också meddela att efter detta sov ALLA som stockar i bilen! Även Alma :)
Tyvärr fick vi inte med oss kameran, men det blir fler gånger :)

Nu sover dem gott några timmar.

Sen gick jag och Dixie på en långrunda själva. Hon älskar när det bara är vi två och vi passade på att träna lite. Hon börjar få så fin bakdelskontroll på högersida också. Min duktiga hund!
Jag börjar verkligen sakna träningarna, både lydnad och agilityn, men snart är vi på banan igen.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0